image1 image2 image3
logo

Visie op engineering

1031 lidl dongen BIM 3D1098 HAGA 464 appartementen Den Haag HSB BIM1089 state 305appartementen Amsterdam HSB BIM 3D0959-hildegeartschool-rdam

Hendriks-bta heeft een eigen kijk op engineering van bouwelementen. Onder engineering verstaat Hendriks-bta de vertaalslag van bouwkundige stukken naar productie- en montagestukken voor de leverancier van het bouwkundige (prefab) onderdeel.

Pijlers van de engineering zijn de calculatie en werkvoorbereiding. Koppelingen van deze activiteiten zorgen voor een gestroomlijnd bedrijfsbureau. Door ook nog CNC-machineaandrijvingen (cad/cam) te structureren, zorgen wij voor een efficiƫntere productie. Met name in prefab-elementen voor de bouw levert dat enorme besparingen op.

Voor bepaalde klanten organiseren en beheren wij de gegevensstroom van technische data van offerte tot machine-aansturing.
Ook fungeren we als engineer-partij bij ketensamenwerking met BIM voor de tifa.

Deze specialiteit van Hendriks-bta vergt veel specialisme en vakinhoudelijke kennis. Indien u ook een betrouwbare partner zoekt voor uw engineeringprojecten, dan bent u bij Hendriks-bta aan het juiste adres.

Neem gerust eens contact met ons op.