image1 image2 image3
logo

Visie op bouwen

0808-watertoren1

Goede samenwerking en communicatie op een bouwproject leveren het beste rendement op. Helaas werkt het in de praktijk niet altijd zo. Bouwen is immers mensenwerk. En waar mensen werken, blijft de efficiency vaak steken bij goede bedoelingen. Bijvoorbeeld omdat de partijen voor het eerst met elkaar samenwerken.

Uw voordeel door met ons in zee te gaan, is dat wij vaak aan een half woord al genoeg hebben. Omdat wij graag écht uw taal leren spreken, streeft Hendriks-bta echter naar langdurige relaties met zijn klanten. Investeren in samenwerking met opdrachtgevers is dan ook onze manier van zakendoen.

Wij spreken de taal van de architect, de bouw en de toeleverende industrie en brengen structuur aan in bouwplannen. Met onze expertise op het bouwtechnische vlak zorgen wij voor besparingen op materiaal, doorlooptijd en kosten. Onder andere door gebruik te maken van prefab-elementen, door een frisse vernieuwende aanpak en door oplossingen die het foutrisico verkleinen. Hendriks-bta is in staat om een overlegstructuur tussen ontwerpers en uitvoerders te creëren, waardoor iedereen tijdens het bouwproces weet waar hij aan toe is. Vele succesvol afgeronde projecten zijn het bewijs.

Voor architecten, bouwmanagers, ontwikkelaars en bouwbedrijven is Hendriks-bta dé oplossing. Want zeg eens eerlijk; een bouwproject is immers op zich al complex genoeg, nietwaar?

Neem gerust eens contact met ons op.